top of page
Adsız tasarım (8).png

Home / Pakej Turki

PAKEJ TURKI

Terokai Pakej Percutian ke Turki selama 8 Hari 7 Malam Bersama

           Istanbul - Bursa - Konya -Cappadocia

​Program 8 Hari 7 Malam (2 Malam Istanbul - 2 Malam Bursa - 1 Malam Konya - 2 Malam Cappadocia)

Bilik Ber -2

COMING SOON

Harga Pakej Termasuk

Tiket penerbangan (Transit bergantung pada jenis penerbangan)
Bagasi (23kg-30kg)
Tiket tempat lawatan (Seperti dalam jadual perjalanan)
Makanan seperti di dalam jadual perjalanan termasuk makan di dalam pesawat.
Pengangkutan (Sepanjang trip)
Penginapan
Pemandu Pelancong
tiket ke Muzium TOPKAPI PALACE & GOREME OPEN AIR MUSEUM

Bosphorus Cruise

Harga Pakej Tidak Termasuk

PAKEJ TIDAK TERMASUK
Insurans perjalanan
Perbelanjaan peribadi
Tiket masuk tempat lawatan pilihan
Segala yang tidak dinyatakan

PERUBAHAN HARGA PAKEJ MENGIKUT PERTUKARAN MATAWANG ASING

Harga semua pakej di dalam web ini adalah mengikut nilai matawang MYR semasa. Oleh kerana kadar nilai matawang MYR berubah berbanding US Dollar (USD) dan Turkish Lira atau lain-lain matawang berkaitan, harga pakej Hisar boleh berubah mengikut kadar nilaian MYR semasa berbanding nilaian matawang asing tersebut. Hisar berhak mengubah mana-mana harga pakej setelah memberi notis tidak kurang dari 7 hari sebelum tarikh penerbangan.

Anda ingin ke Turki?

Turki adalah negara yang luar biasa. Turki penuh dengan sejarah dan kaya dengan budaya, sangat sesuai bagi mereka yang ingin melancong ke sana untuk menikmati asal usul Turki. Ia juga ada tempat-tempat pelancongan yang indah dengan makanan tempatan yang enak dan menarik. 

Jikalau anda melawat negeri-negeri dan bandar Turki, anda pasti akan berasa puas dengan pemandangan yang menakjubkan. Terletak di antara Eropah, Asia dan Afrika, Turki telah menjadi hab budaya dan sejarah selama beribu tahun. 

Hisar Travels telah menyediakan beberapa pakej Turki bagi anda. Pakej Turki ini termasuk menziarahi beberapa negeri – Istanbul, Bursa, Konya dan Cappadocia selama 8 hari 7 malam. 

Itenari bersama program-program yang akan dikenali kan telah disiapkan untuk Pakej melancong ke Turki. 2 malam pertama, kami akan ke Istanbul, bandar raya terbesar Turki, dimana ia dikenali sebagai ibu negeri Wilayah Istanbul. Ia amat bersejarah, menjadi ibu kota pada lebih dari 2 empayar. Di dalam itenari turkey tour packages kami akan melawati Topkapi Palace, sebuah muzium dengan koleksi Ottoman. 

2 malam selepas Istanbul, kami akan ke Bursa sebagai salah satu kembara ke Turki. Bursa mempunyai beberapa lawatan utama, iaitu Ulu Cami, sebuah masjid terbesar di Bursa. Masjid ini juga dilawati semasa Umrah ziarah ke Turki bersama Jom Umrah. Dengan seni bina Seljuk, kubah yang membolehkan pencahayaan kepada seluruh masjid dan menakluki air pancut Sadirvan, dimana Muslimin-Muslimat boleh mengambil wuduk di sana.

Kembara ke Turki bersambung ke Konya, tidak jauh dari Bursa, terletak di bahagian selatan. Masjid Aziziye telah dibina pada abad ke-16, dengan seni bina Barouque dan Rococo. Tempat ini termasuk dalam turkey tour packages dan dalam program Umrah ziarah Turki bersama Jom Umrah.

Akhir sekali, kami akan ke Cappadocia, salah satu tempat lawatan wisata dan destinasi yang terkenal bagi banyak pelancong. Ini kerana, dengan keindahan lanskap, anda boleh menikmatinya dengan menaiki “Hot Air Balloon” atau belon udara. Ini adalah satu pengalaman bagi ramai yang tidak dapat dilupakan. Anda boleh bergambar sambil mengambil udara segar dan menikmati pemandangan yang menyegarkan. Anda akan dibawa terbang ke lembah Kizilcukur, Gulludere, Meskender dan banyak lagi. Pakej melancong ke Turki juga termasuk tujuan ke Goreme Open Air Museum, dimana muziumnya “open-air” yang terletak di Cappadocia,  tempat sejarah UNESCO sejak 1984. 

Selain dari tempat-tempat menarik yang akan dilawati semasa turkey tour packages, pakej-pakej kami menakluki semua aspek-aspek termasuk, tempat penginapan, pengangkutan sepanjang perjalanan, makanan termasuk makan di dalam pesawat, pemandu pelancong dan juga tiket-tiket ke tempat tujuan kami. Kami, Hisar Travels akan memastikan bahawa semua kehendak anda akan ditepati sambil melancong dengan selamat. 
 

Penginapan di Istanbul :

Retaj Royal Istanbul  Hotel

makanan.png

Sarapan, Makan Tengahari dan Makan Malam

Penginapan di Bursa :

Bursa Palace

makanan.png

Sarapan, Makan Tengahari dan Makan Malam

bottom of page